Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zoran Milanović danas je ponovno stao u u obranu Radimira Čačića.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Milanović je rekao kako je pritisak medija prevelik te da se ovdje radi o političkom kadroviranju, a ne uhlebljivanju. Dodao je i kako ovaj slučaj nije isti kao onaj s Mirelom Holy te da ne može vjerovati da se Holy s pričom o pritiscima javila tek sada, a imala je, kako je rekao, najveću autonomiju od svih ministara.

Vezani članci Branko Hrg MORH o smrti petero vojnika: "Slučajevi su individualni i nisu povezani, sustav nije zakazao" Radimir Čačić (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Radimir Čačić otkrio koga će predsjednik Milanović predložiti za čelo Vrhovnog suda

Holy je pak danas rekla da je premijera obavijestila o Čačićevim pritiscima i prijetnjama. Kazala je kako je Milanovću rekla da se na nju i njezinog pomoćnika Davora Škrleca vrši pritisak u vezi postavljanja HNS-ovca Josipa Jambrača na mjesto zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša.   

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.