Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Što biste poručili Marinu Čiliću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski tenisač Marin Čilić novi je pobjednik US Opena, a do pobjedničkog trofeja stigao je svladavši u finalu Japanca Keija Nishikorija sa 6-3, 6-3, 6-3 za jedan sat i 54 minute igre…

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Tko je kriv za ovu kaznu? Slika nije dostupna Svi gradovi dobit će svoju Hoćete li 1. srpnja zamjeniti registarsku tablicu?

Čilić se tako pridružio svom treneru Goranu Ivaniševiću kao jedini hrvatski tenisač sa seniorskim pojedinačnim naslovom na Grand Slam turnirima. Naslov osvojen u Flushing Meadowsu dvanaesti je po redu za 25-godišnjeg hrvatskog tenisača, ali i daleko najveći u karijeri.

VIDEO Ivanišević ponosan: 'Sjajan je ne samo kao igrač, već i kao čovjek'

Hrvatski je tenisač bio potpuno nadmoćan, bolji od Nishikorija u svim teniskim elementima, a pogotovo u prijelomnim trenucima meča. Po jedan break u prvom i trećem setu, te čak tri u drugom donijeli su Čiliću 300. profesionalnu pobjedu u karijeri i mjesto među teniskim besmrtnicima.

Trijumf pred 22 tisuće gledatelja u Nacionalnom teniskom centru "Billie Jean King" u New Yorku, donio je najboljem hrvatskom tenisaču i povratak u društvo desetorice najboljih igrača svijeta te novčanu nagradu od tri milijuna američkih dolara.

Što biste poručili Marinu Čiliću?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene