Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Pratite li novitete u IT svijetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne prođe jedan dan da u svijetu ne izađe neki najnoviji, najkvalitetniji i najtanji model laptopa, tableta ili mobitela. Je li moguće pratiti sva ta silna tehnološka dostignuća?

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odnos Markov Trg-Pantovčak Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome? Slika nije dostupna Tema dana Kako će surađivati premijer i predsjednica?

Primjerice, Microsoft je jučerašnjoj na Build konferenciji predstavio nove opcije njihova nadolazećeg operativnog sustava, Developer Preview verziju Windowsa 8 te je prikazan i prvi tablet koji radi na ovoj verziji operativnog sustava. Pored korištenja sučelja prilagođenog ekranima osjetljivim na dodir, i dalje će se moći koristiti klasično sučelje na koje smo godinama navikli u Windowsima, a ono će se moći aktivirati pritiskom na jednu tipku, odnosno samo jednim dodirom prsta.

Također, ako niste znali, predsjednik HTC-ove divizije u SAD-u smatra da mladima iPhone više nije 'cool' jer ga koriste njihovi roditelji. Dodao je da na fakultetu gdje studira njegova kćer studenti koriste HTC-ove i Samsungove telefone pa čak i 'neke telefone kineskih proizvođača' – ali nitko od njih više ne koristi iPhone, već ih koriste njihovi roditelji. Osim što se morao dotaknuti iPhonea koji, eto, više nije cool, Fichter je na ovoj konferenciji govorio i problemima s patentima – jer se čini da danas svaka kompanija nekog tuži ili je od nekog tužena te o novoj verziji mobilnih Windowsa i navodima kako HTC planira kupiti neki operativni sustav.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene