Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako ocjenjujete cjelokupni nastup Hrvatske na Euru?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možemo biti ponosni kako je Hrvatska odigrala protiv svjetskih i europskih prvaka Španjolske.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kako vam se sviđaju rješenja za nove registarske tablice? Slika nije dostupna Odnos Markov Trg-Pantovčak Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome?

Objektivno, Hrvatska je bila barem ravnopravna, a nećemo pogriješiti ako kažemo da je do pred kraj utakmice bila bliža pobjedi.

Ivan Rakitić sanjat će onu šansu iz 59. minute, a svi skupa njemačkog suca Wolfganga Starka. U prošlosti se znalo u Hrvatskoj prozivati suce bez pravog razloga, kritiziralo se suce i kad je trebalo i kad nije, ali ovaj put priča o sudačkoj nepravdi ima konkretnu podlogu. Nijemac je u dva navrata mogao lako pokazati na „bijelu točku“.

>> Hrvatska tužna, ali ponosna: Pogledajte galeriju!

Kako god, Hrvatska je pokazala da ima kvalitetu i dovoljnu mladu momčad koju tek očekuju najveća ostvarenja. Ako pod ravnanjem Igora Štimac, najvećeg i zasad jedinog kandidata za Bilićeva nasljednika, Hrvatska bude na razni prikazanih igara na Euru, onda ne bismo trebali strahovati u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene