Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako komentirate prosvjed branitelja i zahtjeve za ostavkama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branitelji traže smjenjivanje ministra branitelja Predraga Matića, njegove zamjenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Njemačka policija Ususred prosvjeda Policija upozorava na moguće nerede ljevičarskih skupina: "Energično ćemo reagirati na antisemitizam" Okupljanje islamista u Hamburgu 27. travnja 2024. Okupljanje islamista Usred Europe paradirali s transparentima koji pozivaju na šerijat, političari složni u osudi: "Takvi slobodno mogu iseliti"

Udruga stopostotnih hrvatskih ratnih invalida (HRVI) I. skupine Domovinskoga rata od ponedjeljka prosvjeduje ispred Ministarstva branitelja. Zahtijevaju smjenjivanje ministra branitelja Predraga Matića, njegove zamjenice Vesne Nađ i pomoćnika Bojana Glavaševića. Prosvjednici su najavili da će pred zgradom Ministarstva ostati do ispunjenja njihovih zahtjeva.

Tragedija na prosvjedu: Ispred Ministarstva preminula braniteljica

Čelnike Ministarstva branitelja optužuju da nisu napravili ništa kako bi zaštitili njihova prava, te da nastoje izjednačiti branitelje i agresore na Hrvatsku.

Prosvjednicima u Zagrebu podršku su u srijedu dali branitelji s područja Primorsko-goranske županije koji su se okupili u Rijeci na Mostu hrvatskih branitelja.

U današnjoj temi dana pitamo vas - kako komentirate prosvjed branitelja i zahtjeve za ostavkama?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene