Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Blagdan Sv. Mihovila slavi se u hrvatskoj kao Dan policije, a hrvatski plavci, iako nemaju idealne uvjete, svoj posao obavljaju maksimalno profesionalno.


Na svečanoj akademiji u povodu Dana policije djelatnicima MUP-a su se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog obratili ministar i ravnatelj policije.

Vezani članci Slika nije dostupna Jeste li zadovoljni stanjem u zdravstvu? Slika nije dostupna Slažete li se s premijerom da su liječnici koji su u štrajku zabušanti?

"Hvala vam što svojim svakodnevnim zalaganjem i predanošću obavljate zahtjevan policijski posao časno i profesionalno, što nesebično i plemenito doprinosite široj zajednici i očuvanju sigurnosti u našem društvu. Poplave i nedaće u kojima se našao veliki dio Domovine još jednom su dokazale da ste upravo vi, hrvatske policajke i policajci, sposobni i spremni u kriznim situacijama dati maksimum", stoji u čestitki ministra Ranka Ostojića kolegama.

Nakon prijetnje štrajkom u MUP-u danas isplaćene plaće

Čestitkama se pridružio i ravnatelj policije Vlado Dominić. "Zahvaljujem vam na marljivosti, predanosti i ustrajnosti u obavljanju svakodnevnih, nimalo lakih zadaća i upućujem vam čestitke za postignute rezultate u protekloj godini. U svom radu i dalje gradite zajedništvo i kolegijalnost te svojim znanjem, stručnošću i požrtvovnošću nastavite biti stup ovog društva i dostojni čuvari sigurnosti svih građana", napisao je u čestitki, koja je isto tako objavljena na stranicama MUP-a.

Predsjednik sindikata policije Dubravko Jagić, međutim istiće da hrvatskim policajcima kronično fali kvalitetne opreme, od uniformi za oba spola posebno, boljeg naoružanja, elektrošokera, sve do boljih plaća, koje su niske čak i sa svim dodacima, odnosno ispod su hrvatskog prosjeka.

Kako Vi gledate na rad policije i jeste li zadovoljni time kako obavljaju svoj posao?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju