Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan policije

Jeste li zadovoljni radom policije?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Blagdan Sv. Mihovila slavi se u hrvatskoj kao Dan policije, a hrvatski plavci, iako nemaju idealne uvjete, svoj posao obavljaju maksimalno profesionalno.

Na svečanoj akademiji u povodu Dana policije djelatnicima MUP-a su se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog obratili ministar i ravnatelj policije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RONNA sustav Što mislite o robotima u kirurgiji? Slika nije dostupna Zabrinjavajući podaci Čak 81 % osmaša konzumiralo je alkohol, a 11 % pušilo je 'travu'

"Hvala vam što svojim svakodnevnim zalaganjem i predanošću obavljate zahtjevan policijski posao časno i profesionalno, što nesebično i plemenito doprinosite široj zajednici i očuvanju sigurnosti u našem društvu. Poplave i nedaće u kojima se našao veliki dio Domovine još jednom su dokazale da ste upravo vi, hrvatske policajke i policajci, sposobni i spremni u kriznim situacijama dati maksimum", stoji u čestitki ministra Ranka Ostojića kolegama.

Nakon prijetnje štrajkom u MUP-u danas isplaćene plaće

Čestitkama se pridružio i ravnatelj policije Vlado Dominić. "Zahvaljujem vam na marljivosti, predanosti i ustrajnosti u obavljanju svakodnevnih, nimalo lakih zadaća i upućujem vam čestitke za postignute rezultate u protekloj godini. U svom radu i dalje gradite zajedništvo i kolegijalnost te svojim znanjem, stručnošću i požrtvovnošću nastavite biti stup ovog društva i dostojni čuvari sigurnosti svih građana", napisao je u čestitki, koja je isto tako objavljena na stranicama MUP-a.

Predsjednik sindikata policije Dubravko Jagić, međutim istiće da hrvatskim policajcima kronično fali kvalitetne opreme, od uniformi za oba spola posebno, boljeg naoružanja, elektrošokera, sve do boljih plaća, koje su niske čak i sa svim dodacima, odnosno ispod su hrvatskog prosjeka.

Kako Vi gledate na rad policije i jeste li zadovoljni time kako obavljaju svoj posao?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene