Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Imate li 'recept' za izlazak iz dugova?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Malo je hrvatskih građana koji ne vode borbu s izlaskom iz dugova, no možda postoji neki 'recept' koji bi nam svima mogao pomoći.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Evergrande Duboka kriza Težak udarac za drugu ekonomiju svijeta: Div nagomilao 300 milijardi dolara duga i ide u likvidaciju! Slika nije dostupna Tema dana Što mislite o novoj Linićevoj 'listi srama'?

Da je kriza u Hrvatskoj u punom jeku nije nikakva novost, no podaci koje svakodnevno dobivamo uvjeravaju nas da iz te krize nećemo tako skoro izaći.

Prema najnovijim FINA-inim podacima , do 30. lipnja ove godine blokirani su računi čak 229.072 hrvatskih građana, a ukupan dug građana u lipnju je iznosio 14,83 milijardi kuna.

>> Sumorni podaci: U lipnju blokirani računi gotovo 230.000 građana

Gubitak posla, smanjenje plaće i sve veće cijene svakodnevnih potrepština glavni su krivci rastućih dugova hrvatskih građana, te se rijetko tko danas može pohvaliti stabilnom financijskom situacijom. Imate li vi recept za izlazak iz krize?

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene