Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Hoće li Vatreni u Zagrebu izboriti Brazil?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ponedjeljak predvečer izabranici Nike Kovača odradili su posljednji trening uoči ključnih 90, a možda i 120 minuta protiv Islanda...

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Poplave u Brazilu - 3 Smrtonosne poplave u Brazilu Usred kaosa cvjeta zločin: Ljudi umiru u poplavama i bježe iz domova, a u skloništima se krije nova opasnost Rio Grande do Sul - poplave - 5 Očekuju se nove oborine FOTO Broj stradalih u najjužnijoj brazilskoj državi raste: Popeo se na troznamenkastu brojku!

Hrvatska će u utorak od 20.15 na Maksimiru protiv Islanda tražiti vizu za Brazil. Nakon 0:0 u prvoj utakmici, jasno je da nam igra samo pobjeda. U našem taboru najavili su kako su spremni te kako idu u pobjedu.

''Ako ne možemo proći dalje u dvije utakmice, ni ne zaslužujemo plasman u Brazil. A ako Island želi prolazak više od nas, imamo veliki problem u glavama'', izjavio je Niko Kranjčar.

>> Kobna pogreška Islanđana: Kovač im može zavrtjeti rundu!

Hrvatska uzvratni dvoboj dodatnih kvalifikacija protiv Islanda dočekuje s nizom od pet službenih susreta bez pobjede, dok Island već pet susreta u nizu nije izgubio.

Vatreni su u zadnjih pet susreta upisala dva neodlučena ishoda i tri poraza uz negativnu razliku pogodaka 2-6. Crna serija započela je sedmog lipnja u Zagrebu šokantnim porazom od Škotske (0-1).

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene