Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Međunarodna policijska organizacija Interpol je upozorila na povišenu opasnost od terorističkih napada.


OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Međunarodna policijska organizacija Interpol je upozorila na povišenu opasnost od terorističkih napada nakon likvidacije čelnika Al-Kaide Osame bin Ladena i pozvala zemlje članice na 'povećani oprez'.

U priopćenju je ta organizacija ocijenila da smrt Osame bin Ladena donosi povišenu opasnost od terorističkog napada Al-Kaide ili terorista koji se njome nadahnjuju.

'Najtraženiji terorist na svijetu više nije tu, ali Bin Ladenova smrt ne predstavlja nestanak pridruženih ili organizacija koje su se njome inspiriraju, koje nastavljaju i nastavit će izvoditi terorističke napade u svijetu', naglašava glavni tajnik Interpola Ronadl Noble, prenosi se u priopćenju.

'Moramo ostati ujedinjeni i usredotočeni na suradnju i borbu koju smo započeli, ne samo protiv svjetske prijetnje, već i na terorizam bilo koje skupine', dodao je.

Vezani članci Vrana - 1 Zagrepčani i dalje muku muče s vranama, ozlijeđene četiri djevojke: "Kljucala me po glavi, nije odustajala. Vozila sam bicikl i dalje, pala i slomila nogu..." Hamas pogodio Izrael Stručnjak za vanjsku politiku o sukobu Izraela i Palestinca: " U njihovim odnosima ništa se neće promijeniti na bolje". Nije optimističan ni oko duljine trajanja sukoba