Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Međunarodna policijska organizacija Interpol je upozorila na povišenu opasnost od terorističkih napada.


OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Vezani članci Ilustracija Kriminalci vole bankomate: "Koriste snažne eksplozive koji uzrokuju čak rušenje zgrada i ubijaju nedužne ljude" Sarajevo, ilustracija U Sarajevu po tjeralici iz Hrvatske uhićen Tomislav Drmić: Sud će odlučiti o njegovu izručenju

Međunarodna policijska organizacija Interpol je upozorila na povišenu opasnost od terorističkih napada nakon likvidacije čelnika Al-Kaide Osame bin Ladena i pozvala zemlje članice na 'povećani oprez'.

U priopćenju je ta organizacija ocijenila da smrt Osame bin Ladena donosi povišenu opasnost od terorističkog napada Al-Kaide ili terorista koji se njome nadahnjuju.

'Najtraženiji terorist na svijetu više nije tu, ali Bin Ladenova smrt ne predstavlja nestanak pridruženih ili organizacija koje su se njome inspiriraju, koje nastavljaju i nastavit će izvoditi terorističke napade u svijetu', naglašava glavni tajnik Interpola Ronadl Noble, prenosi se u priopćenju.

'Moramo ostati ujedinjeni i usredotočeni na suradnju i borbu koju smo započeli, ne samo protiv svjetske prijetnje, već i na terorizam bilo koje skupine', dodao je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju