Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kako se bliži dugoočekivani izlazak Twittera na burzu, priča se kako bi kompanija mogla ukloniti restrikciju od 140 znakova.


Razlog mogućoj promjeni ograničenja broja znakova na Twitteru su oglašivači kojima 140 znakova nije dovoljno, kaže šef financijskih informacija u kompaniji PrivCo Sam Hamadeh koji je dodao kako su Google i Facebook povećali oglašavanje na svojim servisima.

Vezani članci Slika nije dostupna I ona je na društvenim mrežama na sebe navukla gnjev kao Justine Sacco Slika nije dostupna TISUĆE LAŽNIH AGENCIJA Nude putovanja kruzerima, a iza njih se krije mračna istina

>> Stopama Facebooka: Twitter najavio izlazak na burzu!

'Jednom kada kompanija postane javna, pojavljuje se veliki pritisak dioničara koji žele vidjeti rast i zaradu. Wall Street nema milosti. Možete se kladiti da će kazniti Twitter za bilo kakve propuste i mislim da je neizbježno kako će kompanija ukloniti limit od 140 znakova. Nije to sveta krava.', istaknuo je Hamadeh.

Iako Twitter tjera korisnike na kreativno razmišljanje svojim restrikcijama, oglašivačima ne dopušta dovoljno mjesta da stvarno prodaju.

Ross Dawson iz Advanced Human Technologiesa kaže kako jednom kada omoguće više prostora za prave poruke pravim ljudima kao što radi Facebooku, onda će se nastaviti i rast prihoda — iako bi ovo mogao biti veliki izazov za kompaniju. (Powered by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook