Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije rijetkost da se nekim filmom predvidi budućnost. Slučaj je to i s 21 godinu starim hitom Demolition Man u kojem se mogao vidjeti seks bez dodira. I, da, to zaista postoji u današnje vrijeme.


Tehnologija u službi svakodnevnog života i nije neka novost. Kako godine prolaze tako imamo priliku uživati u sve više njezinih plodova. No, posljednji u nizu svakako je najzanimljiviji jer se tiče ljudske seksualnosti.

Kiiro je online platforma, recimo društvena mreža, za upoznavanje novih partnera, no osim što se možete gledati putem videa, možete zapravo i osjetiti neke stvari - one intimne. Kiiro dolazi s hardverom za žene i muškarce pomoću kojih se mogu stimulirati obje strane.

Oni su okorjeli ovisnici o – seksu!

Dakle, zamislite situaciju da pričate s nekim novoupoznatima, i zadovoljavate se preko neta s tom vrlo čudnom i neobičnom spravom na vašim intimnim mjestima, piše Zimo.

Kako sve zajedno funkcionira možete pogledati u priloženom videu
.

Vezani članci Slika nije dostupna Biste li platile 18.000 kuna za spoj i seks? Ona jest i opet bi Slika nije dostupna Svaka joj dojka teži sedam kilograma, njima za novce tuče muškarce

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook