Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti joj zatvor

'Podigla je ljestvicu glupih objava na Facebooku na novu razinu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je prošla alkotest na koji je bila primorana zbog uvjetne kazne povezane s vožnjom u alkoholiziranom stanju, Amerikanka se pohvalila na Facebooku kako je ipak pila - prijeti joj zatvor.

Brojni korisnici Facebooka do sada su na teži način naučili kako moraju paziti što pišu na ovoj mreži, a neki su zbog objava statusa i fotografija završili i u zatvoru. Zbog aktivnosti na ovoj mreži zatvorska kazna sada prijeti i jednoj mladoj Amerikanki koja je prije dvije godine osuđena na uvjetnu kaznu zbog prekršaja kojeg je počinila tijekom vožnje u pijanom stanju.

Kakav pametnjaković! Provocirao policiju na Facebooku pa završio u zatvoru

Jedan od uvjeta koji je morala poštovati ako u budućnosti ne želi završiti u zatvoru jest da ne smije više piti (zbog čega je često morala ići na alkotestiranja), no Colleen Chudney ne samo da se nije pridržavala ovog uvjeta, već se sa svojim pijanstvom pohvalila i na Facebooku.

Naime, ona nije mogla izdržati bez alkohola na dan Sv. Patrika, a samo dan poslije pozvana je na alkotest koji je pokazao da ona – nije pila. Svoju sreću što nije uhvaćena podijelila je s prijateljima na Facebooku te je napisala kako je prošla na alkotestu iako je samo dan prije pila alkohol. Naravno, kada tako nešto podijelite na društvenoj mreži koja ima više od milijardu korisnika, postoji velika mogućnost da bi taj status mogli pročitati i oni kojima nije namijenjen – upravo se to dogodilo te je na njenu poruku naišao policajac koji je obavijestio ured zadužen za nadgledanje njene uvjetne kazne.

Iz ureda su je odmah kontaktirali i pozvali da dođe na testiranje urina, a ona im je, vjerovali ili ne, poklopila slušalicu. S obzirom da se neodazivanje na provjeru krvi i urina smatra kršenjem uvjetne kazne, njoj sada prijeti tri mjeseca zatvora, a sudska odluka očekuje se početkom sljedećeg tjedna.

Zanimljivo je da je njena uvjetna kazna i zabrana ispijanja alkohola trajala još samo nekoliko tjedana tako da je izdržala još malo vremena, odnosno da se nije 'pohvalila' na Facebooku, uskoro bi mogla slobodno konzumirati alkohol bez straha od zatvora.

Kakav šok! Evo što se događa kada ne zaštitite svoju privatnost na Facebooku

Na stranici Click on Detroit kažu kako je Colleen 'podigla ljestvicu glupih objava na Facebooku na novu razinu' te je ovo još samo jedan dokaz kako bi korisnici ove mreže trebali paziti o čemu pišu na Fejsu jer, jednom kada objave neki status ili fotografiju na njemu, oni više nemaju kontrolu nad njima i mogu im uzrokovati velike probleme.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene