Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Uhvatite me ako možete'

Kakav pametnjaković! Provocirao policiju na Facebooku pa završio u zatvoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako ga je policija već tražila zbog kaznenih djela, Amerikanac je objavio video u kojem na motoru suludo juri ulicama San Antonia i u kojem je poručio: 'Uhvatite ma ako možete'

Albert Rodriguez na svojoj je Facebook stranici objavio videozapis jurnjave na motoru tijekom velikih prometnih gužvi i zastoja na cestama San Antonia, a uz snimke njegove iznimno opasne vožnje koja je mogla imati fatalne posljedice, ostavio je i jednu poruku za policiju – 'uhvatite me ako možete'. Ova se snimka brzo raširila najvećom društvenom mrežom na svijetu te je došla i do lokalne policije kojoj je Rodriguez poznat još od ranije zbog obiteljskog nasilja te je za njim već postojao nalog za uhićenjem zbog sumnje u počinjenje drugih kaznenih djela.

Pogledajte novi biser s Facebooka

Javier Salazar iz policijske postaje u San Antonio nedavno je rekao novinarima kako je očito da Rodriguez samo traži pažnju javnosti, a s obzirom da je ovaj video (koji je snimljen i objavljen još prošle godine) putem Facebooka podijelilo više od deset tisuća korisnika, dodao je kako se nada da će ovakva količina publiciteta koju je dobio na kraju dovesti i do njegovog uhićenja.

Kada je Rodriguez shvatio da je policija počela istragu oko ovog videa i da su zaista prihvatili njegov 'uhvatite me ako možete' izazov, ugasio je svoju stranicu na Facebooku, no već je bilo kasno jer je policija detaljno pregledala njegovu stranicu i downloadala ovaj videozapis kao dokaz protiv njega.

Na Digital Trendsu kažu kako je policija u San Antonio ovog tjedna pokrenula istragu o jednom ukradenom motoru, a taj je motor pronađen ispred kuće u kojoj se nalazio upravo Rodrigez. On je pokušao pobjeći, no policajci su ga brzo stigli i uhitili pa će sada, pored već postojećih kaznenih dijela za koja mora odgovarati, biti optužen i za krađu motora, a vjerojatno i zbog opasne vožnje.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene