Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oprez!

Ne nasjedajte na ovu Facebook prijevaru, iza nje čeka virus trojanac

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Korisnici Facebooka stiže novo upozorenje za vas, vezano za lažnu vijest o tome da je sin ministra obrazovanja Željka Jovanovića promijenio spol.

Kako se često zlonamjerni ljudi koriste naivnošću većine Facebook korisnika, tako je i ta Facebook prijevara vjerojatno dosad imala određen broj žrtava, koje su kliknule na 'vijest'.

Pročitajte i ovo Ilustracija žene koja je otkupila bezvrijednu narukvicu Policija traga za muškarcem Je li moguće da netko na ovo nasjedne? Pogledajte što je učinila lakovjerna žena Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

>> Facebook naplaćuje sto dolara za slanje poruke Marku Zuckerbergu!

Upozoravamo vas da ne nasjedate na na taj link, odnosno ukoliko ste kliknuli, nikako nemojte ispuniti poslije 'sigurnosni kod' za YouTube, koje u stvarnosti NE POSTOJI. To je prijevara.

Ali da se ne radi samo o prijevari, već i o virusu, upozoravaju i naši čitatelji. 'Ta stranica sadrži trojanca: Exploit YouTube Scam (type 1969) - upozorava AVG antivirusni program', napisao nam je u email poruci naš čitatelj uz priložen screenshot rezultata skena navedenog antivirusnog programa.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene