Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Preminuo muškarac

'Klub boraca online': Novi opasan trend na internetu uzeo prvu žrtvu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Punch 4 Punch novi je bizaran trend među mladima – osobe se međusobno udaraju te sve snimaju i objavljuju na YouTubeu

Jedan od trendova među mladima mjesecima je bio neknomination, 'igra' u kojoj se mladi snimaju kako ispijaju velike količine alkohola, te snimke objavljuju online, najčešće na Facebooku i nominiraju nekog od svojih prijatelja da naprave isto. Nažalost, za neke je ova igra imala tragične posljedice te su dva mladića preminula tijekom ispijanja prevelike količine alkohola, a sada se mrežom širi novi opasan trend koji je također uzeo svoju prvu žrtvu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Ubijen je Krvavi napad u Francuskoj: Muškarac nožem napao ljude, ubio jednu osobu Ivan Bulj izišao iz zatvora Ubojica na slobodi Ivan Bulj, koji je prije 22 godine ubio 17-godišnju Anđelu, izišao iz zatvora: "Nevin sam. Svakako ću se vratiti u Sinj''

Riječ je o 'igri' Punch 4 Punch u kojoj se dvije osobe međusobno udaraju sve dok jedna osoba više ne može podnijeti udarce te mora biti kažnjena, a kazna je najčešće ispijanje alkohola. Jedno od pravila je da se osobe moraju udarati u isto mjesto – to je najčešće rame ili ruka, no nekima niti to nije dosta te izmjenjuju udarce u trbuh ili glavu.

Tragična smrt manekenke: 'Facebook ubojstvo' koje je šokiralo svijet

Međusobno udaranje snimaju mobitelom i onda objavljuju na društvenim mrežama i YouTubeu. Ne treba niti napominjati koliko ovakva 'igra' može biti opasna, a u njoj je nedavno sudjelovao i 23-godišnji Tommy Main iz Londona koji se tijekom izmjene udaraca s prijateljem onesvijestio – iako je brzo prebačen u bolnicu, on nije izdržao te je u bolnici umro.

Njegov brat Roy bijesan je na njegove prijatelje koji su, umjesto da spriječe Punch 4 Punch i međusobno udaranje, cijelo vrijeme snimali njihovu izmjenu udaraca, a 20-godišnji mladić koji je Tommyu zadao smrtonosni udarac uhićen je i osumnjičen za ubojstvo.

Na Metrou prenose kako policija još vrši istragu vezanu uz ovaj smrtni slučaj te trenutno nemaju nalaze obdukcije tako da konkretan uzrok smrti još nije poznat.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene