Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolesno!

Kakav ŠOK: Pretraživala dečkov mobitel i pronašla…

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pretraživala je fotografije i videozapise na dečkovom mobitelu i pronašla video seksualnog odnosa dečka s njenim psom!

Mobilni telefoni sadrže brojne osobne i intimne informacije za koje njihovi vlasnici ne žele da se ikada saznaju, a u problematičnim vezama osobe često njuškaju po telefonima svojih partnera tražeći dokaze o nevjeri ili slično.

Pročitajte i ovo Aron - 2 Oduzet vlasnici FOTO Potresna objava o zanemarenom bernardincu: "Za dlaku je izbjegao umiranje od gladi, a i zlostavljan je" Spasili psa s litice - 7 zapeo u jami FOTO Umislio da je divokoza? HGSS-ovci spašavali psa s litice u starom rudniku

No, pretragom partnerovog telefona nekad se mogu saznati neke šokantne i potpuno neočekivane stvari te se upravo to dogodilo jednoj ženi u Velikoj Britaniji koja je, pretražujući fotografije i videozapise na pametnom telefonu svog dečka pronašla video u kojem je on uhvaćen u seksualnom odnosnu. Wayne Bryson, 19-godišnjak iz Loutha nije imao odnos s drugom ženom, već se snimao tijekom seksa sa psom – i to njenim psom.

Uspješno zataškani seks skandali slavnih!

Teško je zamisliti šok koji je ova djevojka doživjela kada je pronašla ovaj videozapis u njegovom telefonu, a cijeli je slučaj na kraju završio na policiji te je Bryson optužen za seksualni odnos sa životinjom, ali i za posjedovanje marihuane.

On je policiji rekao da ne može objasniti svoj odnos sa životinjom, no uvjeravao ih je da se to dogodilo samo jednom. Trenutno je pušten na slobodu, no do suđenja neće smjeti biti sam u istoj prostoriji sa životinjama. Suđenje je zakazano za početak ožujka te na Huffington Postu prenose kako maksimalna kazna za ovakva djela iznosi dvije godine zatvora.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene