Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Različite tvrdnje

Zrakoplov se morao vratiti u luku zbog eksplozije - WC-a!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz aviokompanije su poručili kako tvrdnje o ljudskom izmetu na prolazima nisu istinite, te kako je problem bio u umivaonicima koji su curili.

Putnici u zrakoplovu prijevoznika Virgin Australia tvrde kako su se morali okrenuti i vratiti u luku iz koje su poletjeli zbog nepodnošljivog smrada kojem je uzrok bio WC, piše Independent.

Pročitajte i ovo Njemački borbeni zrakoplovi Eurofighter Burno iznad Baltika Njemački borbeni zrakoplovi presreli rusku letjelicu Ilustracija Sekunde do katastrofe VIDEO "S*anje! Je*ote!": Avion se jedva zaustavio nakon što mu je drugi prošao pistom, putnici vrištali

Tvrka je demantirala tvrdnje da su se u Los Angeles morali vratiti zbog curenja iz školjke. Inženjeri su naime potvrdili da je do curenja došlo na umivaonicima.

Putnica Julia Malley rekla je kako je zahod eksplodirao. 'Ne pretjerujem', dodala je. Samo pet minuta nakon polijetanja cijeli zrakoplov bio je ispunjen nepodnošljivim smradom, a posada je nakon nekog vremena obavijestila da se vraćaju u Los Angeles.

Komadić metala otkriva tajnu jedne od najvećih zagonetki u povijesti?!

Putnici su smješteni u hotele uz nadu da će brzo moći nastaviti s putovanjem. Iz aviokompanije su poručili da je u skladu sa standardnim operativnim postupcima kapetan donio odluku da se vrate u luku iz opreza jer su dva umivaonika u zrakoplovu curila.

'Izvješća o ljudskom izmetu na prolazima su netočna. Sigurnost zrakoplova nikad nije bila upitna', poručili su.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene