Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodno

Zmija od pola metra u sudoperu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novosadski vatrogasci u noći s 14. na 15. srpanj uspjeli su iz sudopera obiteljskog stana u naselju Telep izvaditi zmiju dugu pola metra i vratiti miran san obitelji koja je neočekivano dobila kućnog ljubimca.

Zmija, inače bezopasni smuk, zalutao je u stan u noći između protekog utorka na srijedu, a kada je prestravljena obitelj pozvala vatrogasce, zmija je pobjegla u sudoper, piše Mondo. Vatrogasci su brzo uspjeli izvaditi zmiju i vratiti je tamo odakle je najvjerojatnije došla, u šipražje na obližnju obalu Dunava. Uzbuđenoj obitelji laknulo je te se vratila u stan. Novosadski vatrogasci, koji su u svojoj karijeri mnogo puta skidali mačke s drveća, izvlačili telad iz septičkih jama i pse ih šahtova, kažu kako nikada dosad nisu vadili zmije iz sudopera.

Pročitajte i ovo Iva Balog Nestala sa zabave "Cijeli je svijet obišla brodom i na kraju skončala na ovoj smrdljivoj plaži": Otkriven uzrok smrti Ive Balog, čije je tijelo pronađeno u Dunavu Iva Balog otišla je na kupanje Iva (27) nestala je sa zabave, tijelo je pronađeno 60 km dalje: "Tamo je bilo stotinu ljudi, kako nitko nije ništa čuo ni vidio"

 

Plaše li Vas zmije?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene