Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Žena prodala svoju djecu... čak njih 12!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je žena priznala kako je rodila 12- ero djece i prodala ih za 250 funti po djetetu bogatim parovima.

Djecu je Caterina Annarumma rodila u 30- godišnjoj vezi sa oženjenim muškarcem. Svoj je život držala skrivenim, sve do prošlog tjedna kada je sve priznala policiji. Potaknuta susretom sa svojm kćerkom Marinom, koja ju je pronašla jer nakon dugotrajne potrage za svojim biološkim roditeljima. Nakon što ju je Marina posjetila, njezina je majka otišla na policiju kako bi olakšala svoju savjest.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nevrijeme poharalo grad Jezivi prizori u Napulju: Zbog jakih kiša urušio se dio groblja, poispadali mrtvački sanduci Maritimni centar izvrsnosti u Rijeci - 4 NAJMODERNIJA MARINA U HRVATSKOJ Niče tehnološko čudo usred Rijeke, vrijednost projekta veća od milijardu kuna! "Zapošljava se hrvatska pamet koja ostaje u zemlji"

Priznala je kako je svako svoje dijete jako voljela ali i da ih je morala prodati jer je živjela u velikom sirmaštvu u maloj kolibici u gradiću na jugu Italije, Napulju.

Policija je zasad pronašla destero njezine djece, koji su danas tridesetogodišnjaci i četrdesetogodišnjaci. Annarumma sada ima 70 godina, a policiju je posjetila nakon susreta sa jednom kćerkom, Marinom. Najvjerojatnije nikakve optužbe za trgovinu djecom neće biti podignute protiv nje jer je to sve bilo desetljećima prije.

Majka priznaje kako je imala još jedan motiv za prodaju djece a to je bila njezina želja da im pruži bolji život.

Svoje je prvo dijete, dječaka, prodala za 500 000 lira, 1961. godine, a tada je to bilo pravo malo bogatstvo. Imala je 23 godine i bila u vezi sa oženjenim muškarcem, Nicolom Annarummanom, koji je kasnije postao njezin suprug. Do1979. radilo im se 12 djece, a posljednjeg dječaka, Gerarda, su zadržali. U svoju je obranu rekla:

- Nicolu sam viđala po gradu, on je tada bio u braku i imao obitelj, a mi smo bili ljubavnici i imali djecu. Što sam trebala napraviti? Ubiti djecu?!, naglasila je Caterina Annarumma.

Kaže kako je djecu prodala kako bi otplatila dugove. Caterina i Nicola nastavili su svoju vezu, a on se 1988. godine rastavio od svoje tadašnje supruge i nakon toga su se oni vjenčali.


Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene