Obavijesti Video Pretražite Navigacija
tragična smrt

Ubila supruga u prijenosu uživo pa histerično ponavljala: "Ne želim ići u zatvor"

Kadejah Michelle Brown
Kadejah Michelle Brown Foto: Screenshot
Kadejah Michelle Brown (28) upucala je svojeg supruga Jeremyja u vlastitoj kući nakon rasprave koju je prenosila uživo na svom profilu na Facebooku.

Žena iz Mississippija ubila je svojeg supruga u subotu tijekom prijenosa uživo na Facebooku. Policija je otkrila da je riječ o 28-godišnjoj Kadejah Michelle Brown, koja je upucala supruga Jeremyja u vlastitom domu u okrugu Lowndes.

Prije nego što se dogodio nesretan slučaj, supruga je u videozapisu optužila muškarca da se ne brine za svoju djecu i ne pomaže joj dovoljno. Čuje se i njezina majka koja potvrđuje sve optužbe, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Može se žaliti Maloljetni monstrum dobio doživotni zatvor: Poznanicu iz škole izbo nožem 114 puta, ono što je rekao užasnulo je sve

Razgovor se ubrzo pretvara u tučnjavu. "Recite svojoj kćeri da makne ruke s mene", rekao je Jeremy svekrvi.

"Ovo je tvoja obitelj, ti bi trebao biti ovdje i pomagati, brinuti se o ovoj djeci", odgovara Kadejahina majka Jeremyju.

Sukob se nastavlja, Jeremy i dalje ponavlja da ga ostavi na miru, a Kadejah stavlja mobitel sa strane. Iako se ne vidi što se događa, u prijenosu uživo čula se žustra rasprava u kojoj je Kadejah prijetila suprugu da će ga ubiti. Ubrzo nakon toga čuli su se pucanj i vriskovi.

Pročitajte i ovo Nastavak ročišta na novom suđenju Filipu Zavadlavu Ponovno pred sudom "Znao sam za kalašnjikov": Socijalni radnik na suđenju otkrio što mu je Zavadlav rekao o oružju

Kadejah i njezina majka glasno vrište, a Kadejah govori: "Ne želim ići u zatvor", dok njezina majka trči iz kuće i viče "pomozite mi" dok se u pozadini čuje dječji plač.

Policija je na mjestu događaja, uz ostale dokaze, pronašla i pištolj kalibra 9 te privela osumnjičenu u pritvor.

"Postojala je povijest obiteljskog nasilja između Browna i žrtve. Ovo je bilo tragično i besmisleno ubojstvo i naše misli i molitve idu uz obitelj žrtve", rekao je šerif okruga Lowndes Eddie Hawkins.

Videozapis možete pogledati >> OVDJE


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene