Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eskalirao sukob

Osveta zbog građevinske dozvole: Izradio skulpturu vijećnika s isplaženim jezikom i postavio je na krov

Gargojl
Gargojl Foto: Facebook/Stewart Palmén
Ljutiti građanin osvetio se gradskom vijećniku nakon svađe oko građevinske dozvole. Veliki kameni ukras s grotesknim licem koje sliči gradskom vijećniku postavio je na kuću.

Michael Thomas (71) naljutio se nakon što su čelnici gradskog vijeća Trowbridgea u Wiltshireu odbili njegov plan da staru pizzeriju pretvori u kuću na tri kata sa sedam spavaćih soba.

Vijećnik Stewart Palmen zaustavio je projekt, što je izazvalo bijes Michaela Thomasa koji je planirao preurediti imanje.

Pročitajte i ovo Prizor iz cirkusa Predstava je prekinuta VIDEO Šokantan trenutak u kojem lav napada cirkuskog krotitelja, a publika vrišti

Ljut zbog odluke vijeća, Thomas je izgleda tražio osvetu postavljajući kamenu figuru vijećnika Palmena, s naočalama i isplaženog jezika, na svoj krov kako bi je mogao vidjeti cijeli grad.

61-godišnji Palmen kaže da je bio "polaskan" gargojlom koji se prošlog tjedna pojavio na zgradi.

"Bilo je vrlo zabavno. Upravo je počeo graditi bez dozvole. Prijavio sam ga i na kraju je on podnio zahtjev, koji je odbijen. On je to shvatio prilično osobno. Čini se da mi se želio osvetiti, ali meni se jako sviđa gargojl i volio bih da ostane. Nemam problem s tim, ali postoji ozbiljna strana toga, postoji sudski datum kada mora vratiti zgradu u stanje u kakvom je bila."

Pročitajte i ovo Ilustracija Potpuni horor Svjetski poznati stručnjak priznao silovanje pasa, dijelio i materijale o zlostavljanju djece: Njegovi zločini toliko su odvratni da je sudac pozvao javnost da napusti sudnicu

Pročitajte i ovo Ilustracija Samo za bijelce Sramotni plakati osvanuli u kanadskim gradovima: "Tražite li mjesto gdje se djeca mogu igrati s drugima koji izgledaju kao oni?"

Thomas je, nakon što mu je vijeće odbilo zahtjev da staru pizzeriju pretvori u trokatnicu, nastavio građevinske radove te se našao u središtu pravnog postupka Vijeća Wiltshirea. Prepucavanja na relaciji Vijeće - Thomas traje od 2020., a graditeljeva odmazda započela je u svibnju kada je izvjesio transparent na skele oko imanja.

Pročitajte i ovo Konobar Nitko neće? Ugostitelj konobarima nudi plaću od 11.000 eura: "Nema radne snage"

"Oni ne slijede pravila, izmišljaju ih u hodu. Ako službenici općine ne poštuju pravila, zašto bih ja? Nastavit ću graditi protiv njihovog naloga i dopustiti im da me izvedu pred sud. Ne bojim se zatvora, bio sam već dva puta u zatvoru i rečeno mi je da ovih dana imaju toalete i televizore pa ne mislim da će to biti teškoća", ljutito je poručio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene