Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hranila životinju

Zebra djevojčici odgrizla prst u Zoo-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U lokalnom zoološkom vrtu u gradiću Maiden u SAD-u, dogodio se bizaran incident u kojem je devetogodišnjoj djevojčici zebra odgrizla pola malog prsta na ruci.

Djevojčica, koja inače voli životinje, zebru je dragala u životinjskom parku Buffalo Beal, kad ju je odjednom zebra napala i gotovo joj odgrizla čitav mali prst, prenose američki mediji. 'Zapravo mi je zahvatila čitavu šaku, no ja sam je uspjela malo povući van. Otac ju je morao opaliti dlanom par puta da mi pusti ruku van. Bila sam uistinu uplašena', rekla je Elizabeth Ross.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Njezina majka i dalje je šokirana događajem i u nevjerici priča o svemu. 'To nije nešto što čujete da se događa svakodnevno, da vam djetetu zebra odgrize prst', rekla je Kristy Ross, majka Elizabeth. Kćeri su dali da nahrani zebru, misleći da se ništa neće dogoditi, a odsad će ona morati naučiti pisati s četiri prsta desne ruke. Vlasnik životinjskog parka rekao je kako je to što se dogodilo nesretnoj djevojčici, uistinu neobično. Smatra kako zoološki vrt nije odgovoran za događaj te je priznao kako je tijekom posljednjih godina dvoje djece i jedan volonter ugrizen od životinja, ali bez ovakvih posljedica.

Elizabeth je primila čak sedam injekcija protiv bjesnoće u međuvremenu, a čitav slučaj istražuje i Ured za za kontrolu životinja. Zatraženo je da se u slučaj uključi i Ured za poljoprivredu savezne države Sjeverne Karoline.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene