Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zdenko Domančić, čovjek koji 'pametnom energijom' liječi sve bolesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gost emisije '10 do 8' bio je bioenergetičar Zdenko Domančić, upravo onaj koji je izliječio rukometnog reprezentativca Ivana Balića. Mirjana Hrga otputovala je u Kranjsku Goru kako bi porazgovarala s ovim zanimljivim čovjekom.

Zdenko Domančić, podrijetlom Hrvat, iscjeljivanjem se bavi već 30 godina. Tijekom tog perioda izliječio je više od milijun pacijenata.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Veleslalom Kranjska Gora: Pobjeda Raicha Slika nije dostupna Jelušić peta, Schild prva

U Kranjskoj Gori radi već 13 godina i samo je na tom mjestu kroz njegove ruke prošlo 110 000 bolesnih osoba.

Obučio je i 6500 studenata koji rade po čitavom svijetu.

'Ne možete biti sa mnom ni tri dana, a da se ne promijenite', rekao je Domančić. 'Imam način da čovjeka promijenim nabolje', ustvrdio je.

Domančić tvrdi kako liječi bolesnike na principu energije.

'To nije moja energija jer je nemoguće raditi s vlastitom energijom. Ljude liječim pomoću energije koju uzimam iz prirode. Energija je informirana i pametna. Ona zna što treba napraviti', priča ovaj bioenergetičar.

'Liječim sve bolesti. Bolest je rezultanta cjelokupnog duševnog života. Bolest zapravo nitko ne liječi - ni medicina ni ja. Medicina na svoj način, a mi na svoj pokušavamo dovesti u red obrambeni sistem. Kad ga ponovno stavimo u funkciju, tada tijelo iscjeljuje, rekao je Domančić.

Čitav razgovor s ovim zanimljivim čovjekom pogledajte u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene