Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero kritično

VIDEO: Zbog turbulencije u zrakoplovu 35 ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zrakoplov američke kompanije Continental na letu između Rio de Janeira i Houstona, prisilno je sletio u Miami nakon jakih turbulencija u kojima je ozlijeđeno 35 putnika, navodi lokalni tisak.

Većina ozlijeđenih putnika ima kontuzije i hematome te su primili pomoć na mjestu događaja. Po pisanju dnevnog lista Miami Herald, osam putnika je hospitalizirano. Njih četvero se nalazi u kritičnom stanju, precizira list.

Pročitajte i ovo Ilustracija NAJMANJE 11 OZLIJEĐENIH Drama na letu za poznatu destinaciju: Avion uletio u turbulencije, putnici udarali glavom o strop i povraćali Avioni indijske aviokompanije SpiceJet ozlijeđeno najmanje 17 putnika Let iz noćne more: "Zrakoplov je poskakivao. Ljudi su letjeli u zrak, udarali glavom... Vidio sam mrlje od krvi na stropu"

Let 128 američke kompanije Continental Airlines poletio je u nedjelju ujutro iz Rio de Janeira sa 168 putnika i trebao je sletjeti u Houstonu u ponedjeljak u osam sati po srednjoeuropskom vremenu. Zrakoplov je usmjeren u Miami zbog jakih turbulencija tijekom leta. (Hina)

Strahujete li od leta zrakoplovom?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene