Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog sumnje na bombu evakuirana luka u Seattleu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američke carinske vlasti evakuirale su jedan od najvećih sjeverno-američkih lučkih terminala u Seattleu i pozvale protueksplozijsku jedinicu nakon što su psi tragači upozorili na mogućnost da dva brodska kontejnera iz Pakistana sadrže eksploziv.

Policija iz Seattlea ustanovila je kako u kontejnerima nema eksploziva, ali se i dalje istražuje ima li opasnih tvari, rekao je glasnogovornik luke David Schaefer. 

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Dojava o bombi na sudu Lažne dojave Otkriveno tko je zvao sud i prijetio bombama: Otkazana ročišta, svi evakuirani

Naknadno je utvrđeno kako u kontejnerima nema nikakvih biloški ili kemijski opasnih tvari.

Jedan je kontejner ispunjen odjećom, a drugi balama korištenog tekstila. 

"Jako smo sretni što ništa nismo pronašli.. Terminal će uskoro biti ponovno otvoren.'', izjavio je glasnogovornik carinske policije mike Milne. 

Kontejneri su postali sumnjivi kada je prvotnim pregledom utvrđeno kako sadržaj ne odgovara onom koji je bio prijavljen. 

Sumnjivi kontejneri nalazili su se među 70 kontejnera koji su brodom doplovili iz Hong Konga preko Kine i Južne Koreje do Sjedinjenih Država. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene