Nakon dojave o eksplozivu na Sveučilištu u Harvardu i evakuacije studenata, priotehničari su izašli na teren i zaključili da nema nikakvih prijetnji.


Policija je, nakon pretrage, poručila studentima da 'prijetnje u kampusu nema' te da se mogu vratiti svakodnevnom rasporedu. Naime, odmah nakon dojave na teren su poslani policija i protehničari koji su pretraživali četiri zgrade iz koje su evakuirani studenti, piše Los Angeles Times.

Vezani članci Obavijest o evakuaciji VIDEO Holivudske zvijezde napuštaju svoje domove: Snažno nevrijeme u Kaliforniji usmrtilo već 12 ljudi Slika nije dostupna Zagreb: Dojava o bombi u Eurocentru bila je lažna

Sveučilište je na Twitteru, dok je evakuacija bila u tijeku, objavilo kako dojava o bombi na kampusu nije provjerena, te da nema izvješća o eksploziji. 'Zbog opreza, zgrade su evakuirane dok traje istraga. Harvardu je u interesu sigurnost naših studenata i osoblja. Medije ćemo izvještavati o novim informacijama', objavilo je Sveučilište na svojim stranicama.

Inače, danas su se mnogim studentima trebali održati i ispiti, ali su zbog evakuacije odgođeni što je izazvalo sreću kod jednog dijela studenata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju