Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik Nove TV u Londonu

Mnogi već kampiraju u iščekivanju krunidbe Charlesa III.: "Imaju šatore, imaju kišobrane, imaju šešire. Na sve su spremni"

Zastave i suveniri na svakom koraku, golema replika krune, obožavatelji u šatorima ispred Buckinghamske palače, jake snage osiguranja po cijelom gradu – tako izgleda London uoči krunidbe Charlesa III. Ondje se nalaze i reporteri Dnevnika Nove TV Ivana Petrović i Dino Goleš.

Ujedinjeno Kraljevstvo priprema se za krunidbu Charlesa III., a ondje se nalazi i reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Petrović koja je izvijestila o pripremama u Londonu.

Pročitajte i ovo Neraskidiva veza Osijeka i britanske krune - 1 Pripreme za krunidbu Britanska kruna zasjat će u slavonskom gradu: "Šukundjed kralja Charlesa III. rođen je upravo ovdje" Carska državna kruna IZRAZ BOGATSTVA "Dodajte onoliko nula koliko ima dijamanata": Što sve krije i koliko vrijedi Carska državna kruna?

"Što se sigurnosti tiče, mogla bih o njoj pričati jako dugo. Koliko je sve temeljito i minuciozno pripremljeno, govori moja novinarska akreditacija. Svoju fotografiju i podatke ne smijem okrenuti prema kameri, zabranjeno je nositi ju po gradu. Zabranjeno ju je fotografirati kako netko drugi ne bi ukrao moj identitet. Zaista su mislili na svaki detalj", rekla je Petrović.

Iz Londona se javio i reporter Dino Goleš.

"Mnogi ovdje i kampiraju. Nije to ništa novo. Ovakve prizore već smo viđali za vrijeme velikih obljetnica kraljevske obitelji. No ono što bi vas moglo začuditi je da tu ima više starijih nego mlađih osoba", rekao je te dodao: "Imaju šatore, imaju kišobrane, imaju šešire. Na sve su spremni i ništa ne žele prepustiti slučaju."

Više o pripremama za krunidbu možete pogledati u videu na vrhu članka. Krunidbu kralja Charlesa III. u subotu možete pratiti na Novoj TV i portalu DNEVNIK.hr.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene