Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Završila talačka kriza u stožeru Hillary Clinton

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac koji je u petak s paketom nalik na bombu ušetao u izborni stožer Hillary Clinton, oteo volontere i tražio razgovor s Hillary Clinton mirno se predao nakon gotovo šest sati.

Ubrzo nakon što je pustio posljednjeg taoca otmičar Leeland Eisenberg je izašao iz ureda i položio na tlo paket koji je izgledao kao bomba kućne izrade nakon čega su ga okružili pripadnici specijalnih postrojbi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kriminalističko istraživanje VIDEO Šok na plaži: Policija izvadila bombe koje je uočio ronilac koji se tamo svakodnevno kupa Slika nije dostupna Nitko nije stradao Završena talačka kriza u francuskom sjedištu BMW-a

Osumnjičenom su potom stavljene lisice i odvezen je u obližnju policijsku postaju izvijestila je agencija Associated Press. Neki lokalni mediji naveli su da je Eisenberg duševno poremećena osoba te da je i ranije dolazio u sukob sa zakonom.

Demokratska kandidatkinja za predsjedničke izbore 2008. Hillary Clinton, kako je priopćila njezina služba za medije, nalazila se u Washingtonu odakle je pratila razvoj situacije u Rochesteru.

Hillary Clinton izrazila je zahvalnost što je izgred u njenom stožeru mirno okončan i što su njezini suradnici i volonteri sada sigurni.

"Bio je težak dana no koji je konačno završen na zadovoljavajući način. Ne mislimo ni na što drugo osim na sigurnost tih mladih ljudi koji rade za mene", rekla je Clinton novinarima u Washingtonu, izvijestila je agencija Reuters.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene