Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Nevjerojatni 17-godišnjak

Otkriveni detalji kako je ovaj srednjoškolac zaradio 72 milijuna dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mohammed Islam još nema ni 18 godina, a već je svojim roditeljima omogućio lagodan život. I on uživa u milijunima koje je zaradio. Raskošnim životnim stilom hvali se na društvenim mrežama.

Mohammed Islam iz New Yorka još nije napunio 18 godina, a procjenjuje se da je od trgovanja dionica tijekom školskih odmora zaradio nevjerojatnih 72 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Policija i vatrogasci u New Yorku Kaos u New Yorku VIDEO Podrhtavanje tla i eksplozije probudili građane: Policija odmah podigla helikoptere Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama

Tinejdžer koji se dionicama površno počeo baviti u dobi od devet godina, danas većinu pauza u srednjoj školi provodi trgujući, među ostalim, dionicama nafte i zlata. Kada nije u školi često svoje prijatelje vodi na skupe večere na kojima jedu 400 dolara vrijedan kavijar i druga skupa jela koja zalijevaju sokom od jabuke, piše Daily Mail.

Koliko točno vrijedi, mladić ne otkriva, ali priznaje da se radi o osmeroznamenkastoj brojci. Otkrio je i da je bogatstvo iskoristio za kupnju BMW-a za koji još nema dozvolu te unajmljivanje stana na Manhattanu.

300 tisuća sljedbenika 'uživa' u bezobraznom bogatstvu svaki dan!

Međutim, njegovi roditelji, inače doseljenici iz Azije, još mu ne dozvoljavaju da se odseli iz obiteljske kuće u Queensu.

Svojim raskošnim životnim stilom Mohammed se hvali i na društvenim mrežama. Redovito objavljuje video zapise na kojima tulumari, igra poker i pleše s mnogim djevojkama.

Njegov teško zarađeni novac svakako je koristio i njegovim roditeljima kojima planira pomagati i u budućnosti.

'Što pokreće svijet? Novac'

Godinu dana nakon što je počeo eksperimentirati s jeftinim dionicama, Mohammeda je bratić dodatno upoznao s financijskim tržištem. Ubrzo je razvio pravu strast za trgovanjem.

'Što pokreće svijet? Novac. Ako novac ne teče, ako tvrtke ne rade, nema inovacija, nema proizvoda, nema investicija, nema rasta, nema investicija, nema rasta, nema posla', kaže ovaj 17-godišnjak koji na svom Instagram profilu poručuje 'Više novca, manje problema'.

FOTO Bogate i lijepe - One vladaju Instagramom

U intervjuu za New York magazin Mohammed je otkrio da mu je najveća inspiracija u financijskom svijetu milijarder Paul Tudor Jones, 108. najbogatiji Amerikanac prema Forbesu.

Unatoč velikom bogatstvu, mladić ne planira odustati od trgovanja dionicama, nego novu zaradu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene