Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zapalio se zbog razvoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Alen Krstić iz Dobrotina kod Leskovca polio se benzinom i potpuno izgorio jer se nije mogao pomiriti sa odlaskom svoje supruge i dvogodišnje kćeri.

23-godišnji Krstić, pogođen i uništen razvodom sa suprugom Jelenom, u svojoj se kući polio s dvije litre benzina i zapalio. Pritom je potpuno izgorio, a u požaru koji je zahvatio i njegovu kuću, teško je ozlijeđen njegov djeda Dušan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Državni zavod za statistiku Demografski slom Hrvatske - rođeno najmanje djece u povijesti: Ipak, ima jedna svijetla točka Eksplodirala cisterna Tragedija u Liberiji UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Eksplodirala cisterna, poginulo više od 40 ljudi: "Vozač im je rekao da ne lupaju..."

Njegova rodbina kaže kako nikako nije mogao preboljeti razvod od supruge i odlazak svoje kćerkice koju nije mogao viđati. Ovaj mu pokušaj samoubojstva nije bio prvi.

Tog je dana uzeo dvije litre benzina, legao na krevet u sobi i zapalio se. Vatra je ubrzo zahvatila namještaj u sobi. Primjetivši dim u sobu je u pokušaju da ga spasi došao njegov djed. U trenutku kad je otvorio vrata plamen ga je zahvatio, a zbog dima se onesvijestio. Zadobio je teške opekline.

U pomoć mu je pristigao i otac.

'Kada sam ušao u sobu Alen je već bio potpuno izgorio, dijelovi tijela i kreveta još su uvijek gorjeli. Moj sin umro je u najtežim mukama. Uspio sam nekako izvući svog oca, koji se onesvijestio zbog gustog dima', rekao je otac Miodrag Kostić.

Djed je rekao kako je Alen iskoristi priliku što njegovih roditelja i sestara nije bilo doma, pa je uzeo benzin, prenosi Press.

'Od kad su se razveli imao je psihičkih problema, zbog čega je i bio na liječenju. Najteže ga je pogodilo to što nije mogao viđati svoju dvogodišnju kći, na kojom je skrbništvo dobila majka. Molili smo Jelenu da mu se vrati ili barem nekad dovede dijete da ju vidi, jer je Alen poslije razvoda postao potpuno druga osoba. Studirao je na prometnom fakultetu, ali od razvoda nije ništa učio. Samo je šutio i plakao', dodaje Miodrag.

Rodbina i prijatelji kažu kako se Alen već pokušavao ubiti tabletama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene