Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ne osjeća se krivom

Strava na Floridi: Dvoje djece izgorjelo u automobilu, njihova majka za to vrijeme krala u trgovini

Vatra zahvatila automobil na Floridi
Vatra zahvatila automobil na Floridi Foto: Oviedo Police
Žena s Floride optužena je da je svoje dvoje djece ostavila u autu koji se zapalio. Ondje ih je ostavila da bi mogla otići krasti u trgovini.

Alicia Moore (24) iz grada Orlanda na Floridi optužena je da je svoje dvoje djece ostavila u automobilu ispred šoping centra. Ona i nepoznati muškarac zatim su otišli u trgovinu i sat vremena krali, a njezin se automobil u međuvremenu zapalio.

Kada je primijetila da joj auto gori, pustila je ukradenu robu i istrčala iz trgovine. Auto je u potpunosti uništen, a njezinoj su djeci pomogli prolaznici. Jedno je dijete zadobilo opekline prvog stupnja. Moore je zbog svega optužena za zanemarivanje djece i krađu, izvijestio je Sky News.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna više ozlijeđenih VIDEO Ogroman crni dim nad Rimom: Zapalila se stambena zgrada, jedna osoba poginula

Razlog požara koji se dogodio 24. svibnja još je nepoznat, ali u izvješću o uhićenju stoji da je Mooreovo zanemarivanje doprinijelo ozljedama djece i da je vatra izbila tijekom njezina počinjena kaznenog djela.

U petak je rekla da se ne osjeća krivom, a ročište pred sudom zakazano je za 27. lipnja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene