Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dvojica nespretnih i nesretnih pljačkaša banaka poginula su jučer pri pokušaju pljačke banke, jer su za otvaranje bankomata upotrijebili preveliku količinu dinamita, pa su zajedno s bankomatom i pola banke u belgijskom gradu Dinantu, 'odletjeli u zrak'.


Tijela dvojice žrtava, od kojih je kod jednoga pronađena kosovska putovnica, pronađena su među ruševinama banke. Policija je na mjesto incidenta pozvana oko 3.20 nakon dojave lokalnog stanovništva, objavio je belgijski tisak u nedjelju.

Vezani članci Vatrogasac i požar, ilustracija Eksplozija u Otoku kod Sinja: Muškarcu u kuhinji eksplodirala plinska boca, zadobio opekline na ruci i nozi Poplave u Belgiji Nove poplave u Belgiji: Bujica nosila automobile, grom udario u kuću...

Tijelo jednoga nesuđenog pljačkaša pronađeno je jučer, a drugo tijelo pronađeno je pod ruševinama jutros nakon što su vatrogasci raščistili teren. Lokalno tužiteljstvo izvijestilo je kako je na mjestu incidenta pronađena prevelika količina dinamita, koja je stajala života obojicu pljačkaša. Zgrada banke Record Bank zbog velike će materijalne štete morati biti potpuno srušena. Policija pretpostavlja da je u pljački sudjelovala i treća osoba koja je uspjela pobjeći. (HIna)