Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebačka policija uhvatila je dvojicu muškaraca koju tereti da su u manje od mjesec dana provalili u 14 stanova, pri čemu su krađom tehničke opreme i novca napravili štetu veću od 100.000 kuna.


Dvojac star 31 i 40 godina po sumnjama policije je tijekom veljače uz pomoć provalničkog alata provaljivao u stanove na području Zagreba, Zaprešića i Samobora, a krali su sve što su našli.

Vezani članci Policija istražuje podstanarski stan muškarca kojeg se dovodi u vezu sa smrću djevojke u Sopotu Muškarac koji je u Novom Zagrebu ostavio tijelo djevojke zamotano u tepih sumnjiči se da joj je dao drogu i pustio je da umre Domagoj Mikić Detalji iskaza privedenog muškarca: "Bili su zajedno u stanu. On se onesvijestio, a kad se probudio, djevojka je bila mrtva i uspaničio se"

Osim novca, mobitela, televizora i prijenosnih računala, provalnici su ukrali čak i prijenosni klima uređaj, slatkiše, plafonjere i viseće kuhinjske lampe. U dva slučaja lopovi su odustali od provale kad su shvatili da se netko nalazi u stanovima.

Materijalna šteta iznosi više od 105.000 kuna, izvijestila je zagrebačka policija. (Hina)