Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija na odmoru

Zadavila je burka, koja se zaplela za go-kart

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zabavan odmor pretvorio se u tragediju za obitelj 26-godišnje Mariam Dadoun. Ova majka iz Sydneya je umrla kad joj se burka zaplela za kotače go-karta.

Ona je s mužem i dvoje djece otišla na odmor u centar Port Stephens Go-Karts, jer su djeca bila na školskim praznicima. Njena burka je zapela za kotač go-karta, a ona je zadobila teške ozlijede vrata i grla. Umrla je u John Hunter bolnici, javlja australski The Sydney Morning Herald.

Pročitajte i ovo Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju" Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja

Inspektor Peter Fox iz policije Port Stephensa je rekao kako se 'go-kart vozilo nalazi na mehaničkom pregledu, a razgovarat će i s upraviteljima'. Glasnogovornik WorkCovera, tijela koje je zaduženo za sigurnost zabavnih sadržaja u takvim centrima, rekao je da su zatvorili Go-Karts pošto nije bio pravilno registriran za rad. 'Go-Karts se klasificiraju kao zabavni uređaji koji se moraju registrirati zbog sigurnosnih razloga', dodaje glasnogovornik. On je napomenuo i da ne postoje pravila što vozači mogu ili ne mogu nositi. Vlasnik centra događaj nije htio komentirati.

Ovakvi slučajevi nisu rijetki diljem svijeta. U veljači je 15-godišnjakinja umrla od davljenja kada joj je šal zapeo za kotač go-karta u Hong Kongu. 18-godišnjakinji iz Engleske šal je zapeo za motor go-karta u prosincu. I ona je umrla od davljenja. 1927.godine na sličan je način umrla i poznata američka plesačica Isadora Duncan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene