Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob bandi?

Washington D.C.: U pucnjavi ubijeno 4 osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri su osobe poginule u pucnjavi u Washington D.C.-u kada su napadači otvorili vatru na ljude u prolazu, izvijestila je policija.

U dvije odvojene pucnjave, za koje se ne zna jesu li povezane, bilo je ozlijeđeno ukupno 14 osoba, izvijestio je CNN. U međuvremenu su četiri preminule, piše MSNBS. Nakon prve pucnjave koja se dogodila u blizini ulice South Capitol, uslijedila je policijska potjera koja je završila uhićenjem troje ljudi, rekla je Cathy Lanier, šefica tamošnje policije. Četiri policijska službenika su primljena u bolnicu s lakšim ozljedama koje su zadobili u potjeri.

Žrtve prvog napada su šest muškaraca i tri žene. U blizini ulice Galveston ranjena je još jedna osoba, ali nije odmah bilo jasno jesu li ove dvije pucnjave povezane. Budući da istraga još traje, policija nije dala detaljnije informacije. 'Mnogo smo napredovali u zaustavljanju odmazdi bandi i i nasilju i na kraju, a ako se ispostavi da se ipak radilo o osveti članova bande, znači da smo mi podbacili', rekla je Lanier.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene