Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezapamćeni napad

Vukovi na Aljasci ubili učiteljicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učiteljicu koja je pronađena mrtva u blizini zabačenog sela na Aljasci, najvjerojatnije su ubili vukovi, objavila je lokalna policija.

Smrtonosni napad prvi je takav u pola stoljeća zabilježen u SAD-u. Napadi divljih vukova, za razliku od vukova koji se drže kao kućni ljubimci, izuzetno su rijetki, i nema ih više od nekoliko u čitavom desetljeću i to uglavnom u Kanadi i Rusiji.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo Zapovjednik Islamske revolucionarne garde Hosein Salami Upozorio Izrael Iran poručio da je operacija Iskreno obećanje gotova i da su gađali dvije mete

Candice Berner, 32-godišnja učiteljica i pasionirana džogerica koja je putovala do svojih radnih mjesta u nekoliko ruralnih škola na Aljasci, pronađena je mrtva u blizini 'domorodačkog' sela Alutiiq, u okrugu Chignik Lake, oko 800 kilometara jugozapadno od Anchoragea.

Vozači motornih sanjki pronašli su njezino unakaženo tijelo u lokvi krvi i s tragovima vukova u snijegu, objavila je policija. Državni patolog je izjavio da su uzrok smrti 'višestruke ozljede nastale uslijed napada životinja'.

Stanovnici Chignik Lakea u strahu su zbog pojave vukova, a savezna Uprava za lov i ribolov organizirala je sastanak s njima kako bi raspravili o daljim koracima. Policija je objavila da do sada nije bilo zabilježenih napada vukova na Aljasci, a Uprava za lov i ribolov ponavlja kako su napadi divljih vukova izuzetno rijetki.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene