Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čuli dječji plač

Vojnikinja skrivala trudnoću i rodila bebu u vojnoj bazi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojnikinja britanske vojne base u Abingdonu uspjela je devet mjeseci skrvati trudnoću i u tajnosti roditi u jednoj od vojnih baraka.

Vojnikinja stara 20 godina tajno je rodila 2, 72 kilograma tešku djevojčicu, a otkrivena je kada je njezina kolegica čula dječji plač i sve prijavila nadređenima, piše The Sun.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno

Usprkos trudnoći, kolege vojnikinje tvrde da se ona nije ponašala neobično; nastavila je s obukom i svakodnevno je vježbala u teretani, samo u nešto široj odjeći. U jednoj trenutku časnik ju je upitao je li u drugom stanju, no ona je to opovrgnula.

Vojnikinja je s bebom prevezena u bolnicu u Oxfordu, a policija je započela istragu u vezi navodnim optužbama protiv vojske. Još je nepoznato na temelju kojih su se dokaza odlučili za takvo djelovanje. 'Mi ne znamo tko je otac djeteta ni zbog čega se majka odlučila za skrivanje trudnoće', rekao je izvor iz vojske.

 
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene