Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vojnikinja britanske vojne base u Abingdonu uspjela je devet mjeseci skrvati trudnoću i u tajnosti roditi u jednoj od vojnih baraka.


Vojnikinja stara 20 godina tajno je rodila 2, 72 kilograma tešku djevojčicu, a otkrivena je kada je njezina kolegica čula dječji plač i sve prijavila nadređenima, piše The Sun.

Vezani članci Iva Jerković, Ante Burazin, Mate Rončević (Foto: Instagram) Najsretniji dani: Prelijepa Iva Jerković više ne skriva sve veći trudnički trbuh Iskra Lawrence (Foto: Instagram) Plus-size manekenku napali zbog načina na koji je objavila trudnoću, dočekali je negativni komentari

Usprkos trudnoći, kolege vojnikinje tvrde da se ona nije ponašala neobično; nastavila je s obukom i svakodnevno je vježbala u teretani, samo u nešto široj odjeći. U jednoj trenutku časnik ju je upitao je li u drugom stanju, no ona je to opovrgnula.

Vojnikinja je s bebom prevezena u bolnicu u Oxfordu, a policija je započela istragu u vezi navodnim optužbama protiv vojske. Još je nepoznato na temelju kojih su se dokaza odlučili za takvo djelovanje. 'Mi ne znamo tko je otac djeteta ni zbog čega se majka odlučila za skrivanje trudnoće', rekao je izvor iz vojske.