Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprez i neposluh

Vlak mu ubio tri prijateljice pred očima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri tinejdžerice zabavljale su se i slikale fotoaparatom na mostu u Saveznoj američkoj državi Florida u trenutku kada ih je udario vlak i ubio ih, a sve pred očima bespomoćnog prijatelja, izjavili su policija i svjedoci u nedjelju.

Tri djevojke i njihov prijatelj boravili su u gradu Melbourneu, u dijelu poznatom po dućanima i noćnim klubovima, kada su odlučili prijeći željeznički most oko pola 7 navečer po lokalnom vremenu, rekao je glasnogovornik policije. Njihovi roditelji ostavili su ih kod trgovačkog centra, otkuda su se autobusom odvezli do grada gdje su 'lunjali' naokolo, rekao je. U policiji su rekli da je mladić viknuo djevojkama da potrče kada je vidio da se vlak približava i rekao im da skoče. Djevojke očito nisu imale dovoljno vremena. 'Tri djevojke iz zasada nepoznatog razloga prelazile su most na južnom dijelu mosta Crane Creek i udario ih je vlak', izjavio je poručnik Marc Claycomb.

Pročitajte i ovo Što mladi žele? - 4 Izbori pred vratima Oni su ključni za budućnost Hrvatske, no stranke za njih nije briga: "Ovdje vrijede neka druga pravila" Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama

Muškarac koji je pecao ispod mosta rekao je da je da ih je upozorio da budu oprezni prilikom prelaska preko mosta, ali oni nisu obraćali previše pažnje na njega. Djevojke su bile na pola puta kada je vlak, uz neprestani signal upozorenja, dojurio do njih. Rekao je da je čuo kočenje vlaka, a nakon udara plač i vrisak. Djevojke su mogle skočiti na staru, hrđavu skelu koja je bila pored pruge na kojoj su stajale, a zašto to nisu učinile ostat će nepoznato. Svi iz skupine mladih bili su iz lokalnog mjesta, a njihov identitet objavit će se nakon identifikacije zubala, što je standardna procedura.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene