Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Putin poručio

'Nikome neće poći za rukom da nas uplaši, zaustavi, da izolira Rusiju!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je u subotu da Rusiju neće uplašiti nove sankcije zbog sukoba u Ukrajini i pripojenja Krima, a rusko ministarstvo vanjskih poslova najavilo da priprema odgovor na najnoviju rundu zapadnih sankcija.

EU i SAD uvele su ovoga tjedna sankcije na investicije na Krim, dok je Kanada pooštrila svoje sankcije protiv Moskve.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Ilustracija RAT U UKRAJINI Putin oštro zaprijetio Zapadu, Ukrajinci: "Rusi pripremaju tajnu mobilizaciju"

"Nikome neće poći za rukom da nas uplaši, zaustavi, da izolira Rusiju", rekao je Putin na državnoj televiziji Rusija 24.

'Putinova samouvjerenost ima sve manje uporišta u stvarnosti'

Rusko ministarstvo je ranije u subotu osudilo nove američke, kanadske i europske, dok ih je Kijev naprotiv dočekao s odobravanjem dok se priprema za mirovne pregovore s proruskim separatistima na istoku zemlje.

"Sankcije će omesti politički proces u Ukrajini", priopćilo je ministarstvo. "Preporučujemo Washingtonu i Ottawi da razmisle o posljedicama takvih čina".

Pregovori Kijeva i separatista koji se trebaju održati u Minsku uz sudjelovanje Rusije i OESS-a odgađani su više puta usprkos pritisku Zapada na Kijev i na Moskvu kako bi se ostvario napredak u rješavanju sukoba u kojemu je od sredine travnja poginulo više od 4700 ljudi. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene