Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sporni crtež

FOTO Što je to u Putinovom crtežu IZNENADILO psihologe?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruski predsjednik Vladimir Putin u ponedjeljak je posjetio osnovnu školu. No taj je posjet bio zanimljiviji nego što se očekivalo.

Vladimir Putin je posjetio je prvašiće kako bi im zaželio ugodan početak nove školske godine i isprobao nove ploče osjetljive na dodir. O njegovom crtežu sada 'bruje' mnogi svjetski mediji.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Forenzičko izvješće Procurili strašni detalji o smrti Alekseja Navaljnog: Četiri sata bio je čvrsto vezan za ruke i noge Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce

Naime, tijekom testiranja ploče, Putin je nacrtao mačka 'odostraga', na što su reagirali svi ruski mediji pa čak i neki psiholozi, a fotografija je obišla svijet, prenosi Dožd TV.

>> Zbog Putina u kombinezonu privedena ravnataljica muzeja

Psiholog Boris Suvorov je proučio crtež i opisao Putina kao 'usamljenog čovjeka koji živi u svojoj glavi'. Nacrtani mačji rep Suvorov je protumačio kao 'karakterističan za čovjeka koji nije siguran u svoju muškost'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene