Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provokativne slike

Zbog Putina u kombinezonu privedena ravnataljica muzeja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tatjana Titova, ravnateljica 'Muzeja moći' u kojem je izložena slika Vladimira Putina u ženskoj odjeći, privedena je u policiju, priopćio je osnivač muzeja Aleksandar Donskoj.

Tatjana Titova, ravnateljica privatnog muzeja koja je izložila sliku s predsjednikom Vladimirom Putinom i premijerom Dimitrijem Medvedovim u ženskoj odjeći u utorak je nakratko privedena u policiju, priopćio je osnivač muzeja Aleksandar Donskoj.

Pročitajte i ovo Bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev "Pronaći tu gamad" Medvedev najavio zastrašujuću odmazdu: "Treba im dići kuće u zrak, ali i kuće njihovih rođaka" Dmitrij Medvedev misli za dobro jutro Medvedev najavio što će poduzeti ako Zapad ima prste u potkopavanju Sjevernog toka: ''Nemamo čak ni moralnih ograničenja''

>> Ovu su sliku u Rusiji proglasili pornografijom

'Tatjana Titova, ravnateljica 'Muzeja moći' privedena je u dva sata ujutro', potvrdio je Donskoj, dodavši da su svi njegovi pokušaju da dobije objašnjenje od policije bili uzaludni. Titova je puštena u šest sati ujutro bez navođenja razloga privođenja.

Ruska policija je 27. kolovoza zaplijenila četiri platna izložena u spomenutom muzeju u sklopu izložbe 'Moćnici', a među zaplijenjenim slikama bila je i ona koja prikazuje Putina u uskom kombinezonu kako češlja Medvedova u push-up grudnjaku i gaćicama. Slično je prošao i Vitalij Milonov, autor zakona kojim se kažnjava promicanje homoseksualizma, naslikan ispred zastave duginih boja.

Nakon upada policije u muzej, slikar Konstantin Altunjin, autor platna s Putinom i Medvedovim, smjesta je napustio Rusiju i u Francuskoj zatražio azil, ostavivši suprugu i dvogodišnju djevojčicu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene