Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontroverzna biografija

'Vladimir Putin je gay i ne voli seks'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Autor biografije tvrdi kako je Putin bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina smatrao zamjenskim ocem, a vlasnika nogometnog kluba Chelsea Romana Abramoviča zamjenskim bratom.

U Rusiji je priču da je ruski predsjednik Vladimir Putin možda homoseksualac potaknuo moskovski politolog Stanislav Belkovsky, koji u svojoj knjizi 'Putin' tvrdi kako je navodnu aferu između predsjednika i olimpijske gimnastičarke izmislio njegov tim za odnose s javnošću jer je Putin homoseksualac, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Aleksej Navaljni Forenzičko izvješće Procurili strašni detalji o smrti Alekseja Navaljnog: Četiri sata bio je čvrsto vezan za ruke i noge Josip Manolić u 105. godini Preminuo je Joža Manolić! Bio je dobar i s Tuđmanom i s Titom, rušio je i gradio sisteme

>>Nova Putinova pobjeda: Jači od Chucka Norrisa

U biografiji se tvrdi kako 61-godišnji ruski predsjednik nije obožavatelj seksa, te kako više voli životinje nego ljude. Takvim tvrdnjama, politolog Belkovsky je razljutio Kremlj, a dodatno je ulio ulje na vatru rečenicama da je čelnik najveće zemlje na svijetu tek 'slabi sin alkoholičara'. Upravo njegovo djetinjstvo smatra ključem razumijevanja Putina.

U Jeljcinu je pronašao zamjenskog oca, a u Abramoviču brata

'Maleni Vladimir, koji je praktički odrastao bez oca i bez roditeljske ljubavi, bio je povučeno dijete. Rođen je dvije godine ranije nego što mu piše u službenim dokumentima', napisao je Belkovsky.

Belovsky tvrdi i kako je Putin bivšeg ruskog predsjednika Borisa Jeljcina smatrao zamjenskim ocem, a vlasnika nogometnog kluba Chelsea Romana Abramoviča zamjenskim bratom. Dodao je i kako njegove mačo fotke golog torza i njegovo poziranje sa životinjama nisu PR-ovski trikovi, već predstavljaju prikaz usamljene duše jednog od najmoćnijih ljudi svijeta.

PR-ovski trik veza s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom

Belkovsky glasine o Putinovoj aferi s bivšom gimnastičarkom i zastupnicom u Dumi Alinom Kabajevom, smatra dobro osmišljenima kako bi se prikrilo koliko su Putinu seks i seksualni život zapravo strani, a možda i njegovu latentnu homoseksualnost.

Njegove dvije kćeri Marija i Ekaterina također su spomenute u knjizi. Belekovsky tvrdi kako su one i njihovi životni partneri zahvaljujući Putinovoj velikoj moći jako dobro profitirali.

Putinov glasnogovornik demantirao je sve navode nazvavši ih 'smećem'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene