Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Evakuiran Viši sud u Srbiji

Sat vremena prije nastavka suđenja rođacima masovnog ubojice stigla zabrinjavajuća dojava

Evakuiran Viši sud u Kragujevcu
Evakuiran Viši sud u Kragujevcu Foto: Afp
Viši sud u Kragujevcu evakuiran je zbog anonimne dojave o bombi. Policija pretražuje zgradu.

Oko 8 sati ujutro stigla je anonimna dojava o bombi ispred zgrade Palače pravde u Kragujevcu, zbog čega su svi iz zgrade suda evakuirani.

U 9 sati bilo je zakazano iznošenje završnih riječi tužitelja i obrane u suđenju Goranu i Borisu Gavriloviću, ujaku i bratu Uroša Blažića, okrivljenog za ubojstvo devet i ranjavanje dvanaest osoba u selima Dubona i Malo Orašje prošle godine.

Pročitajte i ovo Uhićen Uroš B. Krvavi pohod kakav se ne pamti "Psihijatrijsko vještačenje je začuđujuće": Podignuta optužnica protiv masovnog ubojice iz Mladenovca

Umjesto nastavka suđenja u tijeku je pregledavanje zgrade, prenosi Nova.rs.

Gavriloviće se tereti za nedopuštenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijala, za što je predviđena zatvorska kazna od dvije do dvanaest godina.

Nakon iznošenja završnih riječi sudac će objaviti datum izricanja presude.

Aktualno Štrajkovi u vrtićima, tete su na izmaku snaga: Plaču jer su iscrpljene, ponižene, pa čak i optužene da ruše vlast Štrajkovi u vritićima - 7 Štrajkovi u vritićima - 7 Foto: Provjereno Štrajkovi u vritićima - 6 Štrajkovi u vritićima - 6 Foto: Provjereno Štrajkovi u vritićima - 5 Štrajkovi u vritićima - 5 Foto: Provjereno Štrajkovi u vritićima - 4 Štrajkovi u vritićima - 4 Foto: Provjereno Štrajkovi u vritićima - 3 Štrajkovi u vritićima - 3 Foto: Provjereno +1 Štrajkovi u vritićima - 2 Hrvatska Štrajkovi u vrtićima, tete su na izmaku snaga: Plaču jer su iscrpljene, ponižene, pa čak i optužene da ruše vlast 1/7 >>

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene