Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Javna isprika milijunima

VIDEO Poznatog voditelja razotkrili američki marinci: Lagao je!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije 12 godina američki TV voditelj Brian Williams s NBC-ja ispričao je dramatičnu priču o tome kako je bio u helikopteru s marincima, kojeg su oborili teroristi u Iraku. Nakon što su ga nedavno razotkrila dvojica marinaca iz tog helikoptera, Williams je bio primoran ispričati se milijunima Amerikanaca.

Williams je svake godine dodavao neki novi element u svoju izmišljenu priču, skrivajući sve to klasičnim novinarskim bravurama poput "dosad neotkriveni detalji" i slično.

Pročitajte i ovo Screenshot Užas i panika Krenuli su na luksuznu večeru, a onda se helikopter počeo vrtjeti i padati: "Umrijet ćemo ovdje!" Pad helikoptera u Norveškoj Tragedija u Norveškoj Tijekom misije potrage i spašavanja srušio se helikopter: Jedna osoba poginula, petero ozlijeđeno

Baš kao što je on pričao o oborenom helikopteru u kojem se (nije) nalazio, tako su Lance Reynolds i Joseph Miller, dvojica marinaca iz navedenog helikoptera, putem Facebooka srtušili Williamsov helikopter-priču.

Williams se prvo putem Facebooka ispričao njima, a onda je usljedio i neugodniji dio - isprika milijunima Amerikanaca za bezočno laganje, prenosi CNN.

"Moram reći da takvu grešku više ne bih ponovio. Koristim ovu priliku da se ispričam hrabrim vojnicima, zato što sam slagao da sam sudjelovao u događaju u kojem su oni mogli izgubiti svoje živote. Žao mi je", rekao je Williams.

Pogledajte video.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene