Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijelo bacio u kanal

VIDEO Uhićen monstruozni ubojica - zatukao suprugu Milevu kamenom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radomira Jeremića kojeg se sumnjiči za ubojstvo supruge niška je policija uhitila u selu Prosek kraj Niša.

Mileva Jeremić (74) pronađena je mrtva u utorak u 11.20 sati u garaži u dvorištu obiteljske kuće u Banjici. Policija pretpostavlja da ju je ubio njen suprug, 74-godišnji Radomir Jeremić, kojem se od pronalaska tijela njegove supruge gubi svaki trag. Policija je za njim raspisala tjeralicu.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

Zapalio ženu jer je prve bračne noći spavala s bivšim dok je on ležao mrtav pijan

Nakon kraće potrage pronađen je u selu Prosek nedaleko od Niša, gdje se skrivao u kući svoje sestre. Priveden je u policijsku postaju Niš, a kasnije odvezen u Beograd, a navodno nije pružao nikakav otpor, piše Blic u čijem se posjedu nalazi ekskluzivna snimka Jeremićevog uhićenja.

Osumnjičeni je nakon privođenja priznao zločin te ispričao kako je nakon svađe sa suprugom uzeo kamen te je udario, nekoliko puta u glavu te joj tako zadao ozlijede od kojih je preminula.

Ubojstvo se dogodilo u garaži pokraj obiteljske kuće, a tijelo supruge Milice, Jeremić je bacio u kanal u garaži te pobjegao.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene