Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kada se 16-godišnjem učeniku nije svidjelo kako vozačica upravlja školskim autobusom približio se vozačkom mjestu i izudarao 37-godišnjakinju. Incident koji se dogodio jučer zabilježen je nadzornom kamerom, a snimku možete pogledati u priloženom videu.


U američkoj saveznoj državi Michigan tinejdžer je optužen za namjerno nanošenje ozljeda vozačici školskog autobusa. Trenutačno se nalazi u popravnom domu, a sljedeći ga mjesec čeka suđenje, prenio je AP. Vozačici su pomogla dva učenika, 16-godišnji Kenneth McDonald i 18-godišnjak koji je želio ostati anoniman. Oboje su od gradskih vlasti dobili priznaje za hrabrost.

'Bio sam šokiran. Mislio sam da će dobiti pažnju drugih učenika, ali onda ju je počeo udarati. Pokušao sam ih razdvojiti što prije da se ne bi dogodilo nešto još lošije', rekao je Kenneth. Ubrzo su intervenirali i policajci koji su priopćili kako je vozačici u napadu slomljen prst te da ima modrice i ogrebotine, prenio je mlive.com.

Vezani članci Policija, ilustracija Vozač kamiona oduzeo prednost autobusu u kojem je bilo 20 učenika: Jedan od njih ozlijeđen Vozilo hitne pomoći, ilustracija Najmanje 27 osoba poginulo u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovali učenici i njihovi roditelji, jedna osoba i dalje zarobljena