Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident snimljen kamerom

VIDEO: Učenik izudarao vozačicu autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se 16-godišnjem učeniku nije svidjelo kako vozačica upravlja školskim autobusom približio se vozačkom mjestu i izudarao 37-godišnjakinju. Incident koji se dogodio jučer zabilježen je nadzornom kamerom, a snimku možete pogledati u priloženom videu.

U američkoj saveznoj državi Michigan tinejdžer je optužen za namjerno nanošenje ozljeda vozačici školskog autobusa. Trenutačno se nalazi u popravnom domu, a sljedeći ga mjesec čeka suđenje, prenio je AP. Vozačici su pomogla dva učenika, 16-godišnji Kenneth McDonald i 18-godišnjak koji je želio ostati anoniman. Oboje su od gradskih vlasti dobili priznaje za hrabrost.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Srbiji Ženu (69) udario kotač koji je otpao s autobusa, prikovao ju je za ogradu: Umrla je Anja Perković i Miljenko Gočin - 3 Detalji nesreće Zašto je sletio s ceste autobus pun djece? "Čovjek je bio odgovoran i procijenio da je bolje skliznuti u odvodni kanal"

'Bio sam šokiran. Mislio sam da će dobiti pažnju drugih učenika, ali onda ju je počeo udarati. Pokušao sam ih razdvojiti što prije da se ne bi dogodilo nešto još lošije', rekao je Kenneth. Ubrzo su intervenirali i policajci koji su priopćili kako je vozačici u napadu slomljen prst te da ima modrice i ogrebotine, prenio je mlive.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene