Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Autobombe u Bagdadu

U Bagdadu stravičan napad: Najmanje 112 poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najmanje je 112 osoba ubijeno, a 197 su ranjene u seriji napada autobombama u Bagdadu, po novim podatcima koje je naveo izvor u ministarstvu unutarnjih poslova.

Pet napada dogodilo se gotovo istodobno u utorak ujutro u različitim četvrtima Bagdada. 'Najmanje je 112 osoba izgubilo život, a 197 su ranjene u napadima autobombom, od kojih su neke počinili bombaši samoubojice', rekao je izvor. Prvi napad dogodio se u četvrti Dora, na južnom ulazu u Bagdad, gdje se bombaš samoubojica u automobilu s eksplozivom zaletio u policijsku ophodnju ispred zgrade Tehnološkog instituta.

Pročitajte i ovo Dvojica muškaraca poginula u slijetanju quadom u rijeku Bednju - 3 Tragedija Varaždinske Toplice nakon pogibije bratića zavijene u crno: "Alen je iza sebe ostavio zaručnicu, a Goran je živio s majkom" Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

U drugom napadu se bombaš samoubojica raznio u svom auto na parkiralištu Palače pravde u četvrti Mansuru, zatim je jedna eksplozija pogodila ministarstvo financija te ministarstvo rada u Palestinskoj ulici i ured ministarstva unutarnjih poslova u Al Nahdi kao i tržnicu Rasafi u Šorji.  (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene