Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najmanje je 112 osoba ubijeno, a 197 su ranjene u seriji napada autobombama u Bagdadu, po novim podatcima koje je naveo izvor u ministarstvu unutarnjih poslova.


Pet napada dogodilo se gotovo istodobno u utorak ujutro u različitim četvrtima Bagdada. 'Najmanje je 112 osoba izgubilo život, a 197 su ranjene u napadima autobombom, od kojih su neke počinili bombaši samoubojice', rekao je izvor. Prvi napad dogodio se u četvrti Dora, na južnom ulazu u Bagdad, gdje se bombaš samoubojica u automobilu s eksplozivom zaletio u policijsku ophodnju ispred zgrade Tehnološkog instituta.

U drugom napadu se bombaš samoubojica raznio u svom auto na parkiralištu Palače pravde u četvrti Mansuru, zatim je jedna eksplozija pogodila ministarstvo financija te ministarstvo rada u Palestinskoj ulici i ured ministarstva unutarnjih poslova u Al Nahdi kao i tržnicu Rasafi u Šorji.  (Hina)

Vezani članci Teretni brod, ilustracija Drama u Arapskom moru: Izraelski teretni brod pogodila iranska raketa Policija, ilustracija Eksplozija i požar kamina u obiteljskoj kući u Zagrebu: Jedna osoba hitno prevezena u bolnicu