Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija pokušava saznati identitet

VIDEO: U pijesku pronađeno tijelo dječaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija iz američkog grada Albuquerquea ulaže velike napore kako bi otkrila identitet dječaka čije je tijelo jučer pronađeno u zakopano u parku.

'Ovo je jedan od onih slučajeva u kojem je svaka minuta važna. Vjerujemo da je dječak nestao iz nekog od obližnjeg naselja oko parka', rekao je šef policije Ray Schultz na konferenciji za novinare, piše Krqe.com. Naglasio je kako se radi o dječaku starom između tri i pet godina, visine oko 40 centimetara, tamne kose i očiju koji je bio odjeven u crni šorc, crvenu majicu kratkih rukava i crne tenisice sa srebrnim prugama.

Pročitajte i ovo Nebo u Grčkoj - 3 marsovski prizori FOTO Nestvarni prizori u Grčkoj: Ova nepogoda mogla bi doći i do Hrvatske Hitna pomoć Jedna osoba privedena Strava u Slavoniji: U centru grada pronađeno tijelo, sumnja se na ubojstvo

Istražitelji su pregledali tijelo i zaključili kako na njemu nema vidljivih znakova fizičkog nasilja. Schultz je objasnio kako pregledom nije utvrđena boja dječakove kože jer je njegovo tijelo pod pijeskom bilo više od 48 sati, što je dovelo do velikih promjena.

Nije prijavljen ni jedan nestanak

Alvarado park u kojem je dječak pronađen nalazi se u sjevernom dijelu grada Albuquerquea, koji se nalazi između San Matea i San Pedra. Schultz je rekao kako u posljednjih 48 sati nije prijavljen ni jedan nestanak djeteta, a istražitelji se nadaju da će netko od prijatelja, rodbine ili prolaznik iz parka na temelju odjeće prepoznati dječaka. Dodao je kako policija želi razgovarati sa ženom koja je u četvrtak navečer u parku bila s četvero djece.

Za vrijeme press konferencije šef policije Schultz je rekao kako je još prerano reći je li dječak prošao nekakvu traumu. Dodao je da policija radi na izradi ilustracije dječakova izgleda koja bi trebala pomoći u otkrivanju njegova identiteta. Policija je istragu započela jučer popodne pronalaskom cipele koja je bila povezana sa zakopanim tijelom.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene