Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Helikopter koji je danas u Poljskoj prevozio liječnika na mjesto prometne nesreće u kojoj je bila ozlijeđena trudnica, srušio se. Poginuli su pilot i član posade, a liječnik je teško ozlijeđen, prenio je Reuters.


Spasilački helikopter srušio se danas u jugozapadnom dijelu Poljske. Spasioci su potvrdili smrt pilota i člana posade te rekli kako je liječnik koji je također bio u helikopteru preživio nesreću, ali je teško ozlijeđen.

Uzrok nesreće nije poznat, a lokalni gradonačelnik Rafal Jurkowlaniec rekao je kako je moguće da se avion srušio zbog guste magle. 'Nismo još počeli istragu, ali znamo da se helikopter srušio kada je vidljivost bila manja od 10 metara. Spasilačke ekipe koje su automobilma tragali za olupinom jedva su je pronašli zbog magle', rekao je gradonačelnik.

Vezani članci Vršnjačko nasilje Ravnatelj bolnice o stanju pretučenog 14-godišnjaka: "Iako su ozljede na početku bile okvalificirane kao lakše, riječ je o teškim ozljedama" Poljski predsjednik, Andrzej Duda Poljski novinar predsjednika nazvao kretenom, pa mu sad prijeti i do tri godine zatvora