Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U kineskoj provinciji Hubei, dogodila se prilično dramatična prometna nesreća koja je na sreću završila bez ozlijeđenih.


Snimka nadzorne kamere prikazuje tegljač koji je prevozio 14 osobnih automobila autocestom Šangaj-Chongqing , vozač je očito izgubio nadzor nad tegljačem te se zaletio u barijere postavljene na ulazu u tunel, piše APTN.

Vezani članci Policijski očevid, ilustracija (Foto: Pixell) Objavljeni detalji sudara u Baranji: Zbog prebrze vožnje prešao je na suprotnu traku i udario u teretno vozilo Tunel Mala Kapela Teška prometna nesreća u tunelu Mala Kapela, jedna osoba poginula

Na sreću i vozač i suvozač izašli su iz tegljača neozlijeđeni. Policijska istraga je pokazala kako je vozač vjerojatno prekasno zamijetio barijere na ulazu u tunel, te je pokušao zakočiti, no kočnice su mu otkazale, pa je naglo pokušao skrenuti zbog čega je došlo do nesreće.

Prometna policija je tek nakon šest sati uspjela ukloniti tegljač s ceste kako bi se normalno nastavio promet tim dijelom autoceste.